Pustolovski park Celjska koča

Je okolju prijazen park, zasidran med drevesnimi debli in krošnjami. S poligoni za vse starostne skupine (predšolski otroci, otroci do 15 let, odrasli), ponuja možnost za spoznavanje okolja na drugačen način, za šport in rekreacijo – za pustolovščino, ki jo morate izkusiti!

Udeleženci boste pod vodstvom inštruktorjev ob plezanju spoznali svoje sposobnosti in ob premagovanju ovir pridobili novo samozavest in zaupanje vase.

Park obsega 35 različnih elementov. Primeren je za otroke od 5 leta starosti dalje oz. od višine 150 cm z iztegnjenimi rokami ter odrasle. Preizkusili se boste lahko v premagovanju ovir, kot so brvi, mostovi, mreže, plezalna stena, U-zanke in podobno. Za najbolj željne adrenalina pa je tu še ‘Monkey tree’, ki vam bo dobro pognal kri po žilah.

Park ima tri poligone različnih težavnostnih stopenj:

Modra proga z najlažjo težavnostno stopnjo je namenjena od starosti 5 let dalje oz. od višine 150 cm z iztegnjenimi rokami. Proga obsega 9 različnih elementov.

Rdeča proga s srednjo težavnostno stopnjo je primerna za otroke od 8. leta starosti dalje oz. od višine 160 cm z iztegnjemimi rokami in za odrasle. Proga obsega 11 različnih elementov.

Črna proga z najtežjo težavnostno stopnjo je ravno tako primerna za otroke od 8. leta starosti dalje oz. od višine 160 cm z iztegnjemimi rokami in za odrasle. Proga obsega 15 različnih elementov.

Rojstnodnevna zabava na Celjski koči

Od srede 15.9.2201veljajo nove omejitve, ki predpisujejo izpolnjevanje pogoja PCT za vse osebe, ki so uporabniki storitev ali udeleženi ali prisotni pri izvajanju dejavnosti! Ne velja za otroke mlajše od 15 let!

Naj vas odrešimo skrbi na vprašanja kje praznovati, kaj pripraviti za pod zob malim nadobudnežem in kako jih animirati.

Otroci se bodo preizkusili v plezalnih spretnostnih na različnih progah glede na sposobnosti plezalcev (modra, rdeča in črna proga), se zabavali na elementih kot so brv, mreža, mostovi, flying fox in podobno.

Za res dobro mero adrenalina in zabave pa se bodo lahko preizkusili v sankanju in bordanju na višini ter se spuščali po flying fox jeklenicah. Za najbolj pogumne pa je tu še monkey tree – opičje drevo, kjer se bodo nadobudni pustolovci preizkusili v pravem opičjem plezanju po drevesu.

Seveda pa na koncu poskrbimo še za lačne želodčke, pogostitev, ki jo otroci izberejo sami: pizza (klasik ali margerita), nugettsi in pommes, špageti bolognese, sok.

Cena rojstnodnevne zabave (za paket) : 140 EUR do vključno 10 otrok

Trajanje programa :2 uri (plezanje + pogostitev)*
*Pogostitev se izvede skladno z veljavnim odlokom (4 osebe za eno mizo)

Vsak dodatni otrok: 14 EUR (pogoj min. višina otroka z iztegnjenimi rokami 150 cm)

PUSTOLOVSKI PARK – Rezervacije in informacije: info@celjska-koca.si  //  041 718 274

ŠPORTNI ROJSTNI DNEVI

Preživite z nami nepozaben športno tematsko obarvan rojstni dan.

Vsak otrok si želi, da bi bil njegov rojstni dan nekaj posebnega, drugačnega, nepozabnega. Vsi otroci radi skačejo, se igrajo in rajajo, zato vam ponujamo noro nepozabno športno obarvano zabavo. Pripravili smo različne tematike za otroke od četrtega do dvanajstega leta starosti.

Več informacij: http://gibitus.si/rojstnodnevne-zabave/

Rezervacija je potrebna  skupine in posebne dogodke (rojstni dnevi, team building, šolske skupine).

Za dodatne informacije in rezervacije lahko:
  • pošljete elektronsko pošto na info@celjska-koca.si, ali
  • pokličete po telefonu na 041/718-274 (recepcija)

CENE VSTOPNIC na osebo v EUR – sezona 2021

Posamezniki
Odrasli     16,00 €
Otroci do 15 let     10,00 €
Otroci do 7 let        8,00 €
Družine
1 odrasel + 1 otrok     22,00 €
2 odrasla + 1 otrok     35,00 €
2 odrasla + 2 otroka     40,00 €
2 odrasla + 3 otroci     45,00 €
Posebna ponudba za skupine in šolske izlete ter športne dneve. Za informacije nam pišite na info@celjska-koca.si.

OPOMBE:

  1. Minimalna telesna višina otroka, z iztegnjenima rokama nad glavo mora biti 150 cm
  2. Otroci mlajši od 15 let so lahko v pustolovskem parku le v spremstvu odrasle osebe (odrasla oseba mora imeti karto), ali samo na modri progi
  3. Ena odrasla oseba lahko spremlja največ tri otroke.
  4. Cenik velja od 1.4.2020 do preklica.
  5. Vse cene vključujejo DDV.