Opis masaž:

Detoksifikacijska masaža z medom:

Ekološko pridelan cvetlični med, ki se uporablja za masažo, je kompleksna mešanica biološko aktivnih substanc. Pri masaži se med vpije skozi kožo in tako hrani in neguje telo, sama masaža pa z učinkom limfne drenaže pripomore k razstrupljanju telesa.

Obrazna refleksoterapija Sorensensistem TM

je globoko sproščujoča, prijetna in neboleča terapija. Deluje kot naravni lifting; omehčajo se linije obraza in izboljša se ten kože. Z masažo refleksnih con in akupunkturnih točk na obrazu se izboljša krvni obtok, stimulira živčevje in meridiane/energijske poti po celem telesu, kar ugodno vpliva na zdravje.

Občutno izboljša počutje in omili posledice stresa.

 • izboljša počutje,
 • omili posledice stresa,
 • lajša težave migren, bolečin in alergij,
 • blaži depresijo

Hišna masaža CARNIOLICA

Je edinstvena masaža, ki je plod znanja apiterapevtov, refleksoterapevtov in maserjev. Je kombinacije medene masaže obraza in hrbta ter različnih masažnih tehnik s katerimi dosežemo izjemno sprostitev celega telesa. Poseben poudarek namenimo ramenskemu obroču in hrbtenici. Sočasno ste deležni aromaterapije s propolisom, ki deluje blagodejno na vaš respiratorni sistem, krepi vaš imunski sistem in vas ščiti pred prehladnimi obolenji.

DENAS protibolečinska terapija

DENAS (Dinamična Elektro Nevro Adaptivna Stimulacija) je ena od sodobnih smeri refleksne terapije in predstavlja kombinacijo starodavnih izkušenj vzhodnjaške medicine in tehnoloških odkritij 21. stoletja. Izvaja se kot sestavni del kompleksnejšega zdravljenja ali kot samostojna terapija.

Deluje tako, da aparati skozi kožo oddajajo do možganov električne impulze, ki so podobni notranjim živčnim impulzom. Računalniško modulirani ˝biofeedback˝ refleksni sistem prepozna dejavnike, ki blokirajo naravni proces zdravljenja organizma in obnavlja pretrgane povezave med centralnim živčnim sistemom in notranjimi organi, ki ne delujejo več pravilno. Tako DENAS terapija aktivira notranje obrambne mehanizme telesa in v telesu vključi procese samoobnavljanja. S tem izboljšuje funkcionalnost in pomaga povrniti, ohranjati in optimizirati splošno zdravstveno stanje ter krepiti imunski sistem. Je odlična protibolečinska terapija pri kroničnih in akutnih težavah.

Zanimive informacije prejmete na povezavi: www.carniolica.si
Društvo za zaščito kranjske čebele Carniolica

CENIK:

 1. Medena masaža obraza z učinkom limfne drenaže in lifting učinkom + aromaterapija s propolisom

  30 min / 35 EUR

 2. Detoksifikacijska medena masaža hrbta + terapevtska masaža hrbta +  aromaterapija s propolisom

  40 min / 47 EUR

 3. Paket 5 detoksifikacijskih medenih masaž hrbta + terapevtska masaža hrbta + aromaterapija s propolisom

  40 min / 207 EUR

 4. Detoksifikacijska medena masaža hrbta + terapevtska masaža hrbta + aromaterapija s propolisom

  60 min / 60 EUR

 5. Obrazna refleksoterapija SorensensistemTM  + refleksoterapija stopal + aromaterapija s propolisom

  60 min / 60 EUR

 6. Hišna masaža CARNIOLICA

  70 min / 73 EUR

 7. Terapevtska masaža hrbta + Diadens protibolečinska terapija

  60 min / 60 EUR

Cene vključujejo DDV.